Szolgáltatások

VÍRUS ÉS
FELTÖRÉS ELLENŐRZÉS
Rendszeres ellenőrzést végzünk weboldalán, hogy megfertőzték-e vírussal vagy feltörték-e.

bővebben
KÁRTEVŐ aZONOSÍTÁS, ÉRTESÍTÉS
Ha találtunk valami rendellenes programot, akkor megpróbáljuk azonosítani, és azonnal értesítjük róla.
bővebben

TanÚSÍTVÁNY KIADÁSA

Hogy ügyfelei is értesüljenek arról, hogy weboldala biztonságos, egy tanúsítványt adunk ki erről, amit bárki megtekinthet.
bővebben

Vírus és weboldal feltörés ellenőrzés

Manapság sajnos nincsenek biztonságban a weboldalak. Bármilyen típusú bármilyen témájú oldal lehet célpont. A legtöbb esetben a megferőzött, feltört weboldalt felhasználják vírusok, kémprogramok terjesztésére, de lehet egyszerű "trófea" gyűjtés áldozata is. Mi mindegyik típusú támadást tudjuk észlelni! Rendszeres időközönként, folyamatosan figyeljük weboldalát, hogy feltörték-e vagy lecserélték-e másik weboldalra a tudta nélkül.
Kártevő azonosítás, azonnali értesítés

Folyamatosan frissülő vírusadatbázisukkal tudjuk azonosítani a fertőzés típusát. Jelenleg az ismert vírusok száma: 4.403.122 db. Sok esetben nem elég eltávolítani a fertőzött kódot az oldalról, hanem meg kell szüntetni a lehetősőgét az újbóli fertőzésnek. Ebben nagy segítség lehet, hogy ha tudjuk milyen típusú vírussal van dolgunk és hogyan szokott működni, fertőzni.
Amit általában nem szűrnek ki a vírusölő programok az az az eset amikor lecserélik a weboldalt egy másikra. Mi ezt is tudjuk észlelni!

Eléggé kellemetlen tud lenni mikor ügyfelei, vevői jeleznek, hogy baj van a weboldallal. Sajnos a legtöbb esetben a fertőzött oldalon nem is látszik, hogy vírus van rajta, hanem a háttérben fertőzi az arra látogatókat. Mi amint észletük a fertőzést vagy hogy lecseréléték a weboldalát, azonnal küldünk e-mailben értesítést, hogy elöször Ön értesüljön róla és ne ügyfelei szóljanak akár napok elteltével.

Tanúsítvány kiadása

Hogy ügyfelei is értesüljenek arról, hogy weboldala biztonságos, egy tanúsítványt adunk ki erről, amit bárki megtekinthet. A tanúsítványban szerepel az ellenőrzés dátuma és hogy mire vonatkozott (feltörés vizsgálat, vírus ellenőrzés, stb.). Természetesen szerepel az ellenőrzés eredménye is.
Weboldalán az alábbi diszkrét ikon jelzi, hogy biztonságos, melyre kattintva jelenik majd meg a tanúsítvány:
Ellenőrző szolgáltatásunk ingyenes! Részletek itt.
BIZTONSAGOSWEBOLDAL.HU © 2018 MINDEN JOG FENNTARTVA | ASZF